Sierbestrating Groningen

Bent u op zoek naar voordelige en kwalitatief goede sierbestrating Groningen? Wij hebben een groot assortiment terrastegels, stapelblokken, grind/split, etc. die u op onze website kunt vinden. Maar wilt u een goed advies en uitleg over de diverse soorten tegels dan raden wij u aan om eens bij ons langs te komen. Onze adviseurs denken met u mee en kunnen precies vertellen welke tegels voor welke toepassing geschikt zijn.

Sierbestrating Groningen leveren

Bent u niet in de gelegenheid om uw terrastegels op te halen? Geen probleem wij hebben eigen transportmogelijkheden. Wij leveren de bestrating netjes en op de afgesproken datum bij u af. De datum van levering van sierbestrating Groningen is altijd in overleg en de ervaren chauffeurs denken mee over de losplaats. U wilt natuurlijk niet te ver lopen met de zware tegels. Heeft u een kleinere bestelling die u zelf op kunt halen, geen probleem! Kom bij ons langs en wij plaatsen de tegels, split of opsluitbanden met de heftruck op de aanhangwagen. Let hierbij wel goed op het totaalgewicht van de lading.

Bestellen van uw sierbestrating Groningen

Het bestellen van uw sierbestrating groningen gaat altijd makkelijk en snel. Omdat wij altijd scherpe prijzen voor de sierbestrating hanteren, kunt u niet direct bij ons bestellen. Dan betaalt u teveel! Vraag vrijblijvend een offerte aan van de producten die u nodig bent. Wij berekenen de scherpste prijs en sturen u een vrijblijvende offerte. Bent u akoord dan krijgt u van ons een orderbevestiging. Zo betaalt u nooit teveel!