Over ons

Timmerman Sierbestrating

Timmerman Sierbestrating is uw specialist in bestrating, terrastegels, siertegels en tuinartikelen. Wij nemen de tijd om samen met u de mogelijkheden te bekijken en u vakkundig te adviseren. Zo brengen wij uw wensen en onze expertise samen tot de voor u perfecte keuze. Of u nu zoekt naar industrieel, trendy, nostalgisch of landelijk, bij ons bent u aan het juiste adres. Timmerman Sierbestrating heeft een uitgebreide buitenpresentatie en een prachtige showroom. Wij streven naar een perfect advies, een klantvriendelijke service en een tevreden klant. Het team, dat bestaat uit 10 medewerkers, heet u van harte welkom op ons showterrein aan de Dr. Larijweg 48 in Ruinerwold.

Groot assortiment

Eigen transport

Betrouwbaar advies

Scherpe prijzen

Over ons | Timmerman Sierbestrating

Betrouwbaar en flexibel

Groot geworden door klein te blijven, past enorm bij ons. We hebben een groot assortiment, maar een team bestaande uit 10 medewerkers. We willen graag flexibel blijven, in zowel advies als in levering van producten. Onze eigen chauffeurs leveren accuraat en volgens afspraak! We hebben korte lijnen en handelen snel. Doet u een aanvraag, dan heeft u met één werkdag antwoord. Beloofd is beloofd.

Nieuwste trends

We volgen de nieuwste trends op de voet. Door onze goede en nauwe samenwerking met diverse fabrikanten blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zowel voor terrastegels met keramisch, maar ook met buitenverlichting welke te bedienen is met de mobiele telefoon. Daarnaast hebben we in onze showroom een 3D animator staan waarin u virtueel uw nieuwe bestrating al levensecht kunt zien, voordat u het gekocht heeft.

Waar bent u naar op zoek?

Wandel alvast online door onze showtuin

Stel hier je vraag

1 + 6 = ?

Bezoek onze showroom in Ruinerwold

Adres: Dr. Larijweg 48, 7961 NM Ruinerwold