TERUG
  Bestrating en klinkers
  Getrommelde bestrating
  Gebakken bestrating
  Betontegels
  Terrastegels MBI
  Terrastegels Excluton
  Terrastegels Kijlstra
  Natuursteen tegels
  Keramische Tegels


Home sierbestrating zwolle

Sierbestrating Zwolle Kopen? 

Bent u op zoek naar voordelige en kwalitatief goede sierbestrating ? Wij van Timmerman Sierbestrating leveren bestrating ook wekelijks in de omgeving van Zwolle. Bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment terrastegels, keramische tegels, stapelblokken etc.

Terrastegels in Zwolle

Het meest voorkomende product zijn de terrastegels. Tegenwoodig zijn de maten 60x60 en 80x40 helemaal hot.Naast de sierbestrating zijn ook de stapelblokken helemaal in. U kunt met deze blokken makkelijk en snel een border of plantenbak maken.

Advies
Wij houden ervan om u eerlijk en professioneel advies te geven. In onze showtuin/showroom leggen wij u keurig en in begrijpelijk taal uit wat het verschil is tussen de verschillende soorten bestrating. Wij begrijpen dat u soms het verschil niet kunt zien tussen de verschillende soorten terrastegels. Wat zit het prijsverschil in en wat kunt u van de tegels verwachten, dat zijn belangrijke aspecten waarvan u op de hoogte moet zijn. 

Sierbestrating zwolle aanleggen

Wilt u dat het leggen van de terrastegels voor u wordt geregeld ? Wij werken met professionele hovenier en stratemakers, die vrijblijvend bij u lang willen komen om de situatie te bekijken. Als het om een volledig aanlegplan gaat of alleen om het verwerken van de gekochte materialen, onze realties staan voor u klaar. Voor een schappelijke prijs heeft u vaak al een droomtuin! 

Specialisten in Sierbestrating
U bent van harte welkom op ons show terrein in ruinerwold (vlakbij Zwolle). Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bestratingsvak.
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag  08:30 tot 17:00uur en op zaterdag van 08:30 tot 16:00uur. of bel 0522480761 voor een afspraak.