TERUG
  Bestrating en klinkers
  Getrommelde bestrating
  Gebakken bestrating
  Betontegels
  Terrastegels MBI
  Terrastegels Excluton
  Terrastegels Kijlstra
  Natuursteen tegels
  Keramische Tegels


Home sierbestrating hoogeveen

Sierbestrating Hoogeveen kopen?

Bent u op zoek naar sierbestrating in de buurt van Hoogeveen? Timmerman Sierbestrating is hét adres voor terrastegels, stapelblokken, split, tuinverlichting etc. Wij leveren bestrating in diverse soorten en maten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Met onze eigen vrachtwagens bezorgen wij de bestrating op de afgesproken dag.

Bekijk onze site welke soorten er allemaal te verkrijgen zijn en kom langs voor goed advies!

Assortiment sierbestrating hoogeveen

Wij begrijpen dat u door het grote aanbod aan bestrating hoogeveen soms het verschil niet altijd ziet. Dit is begrijpelijk! Wij helpen u graag om het verschil in kwaliteit en prijs duidelijk te maken. Wij hebben voor elk budget een passende oplossing/aanbieding. Maar er is wel degelijk verschil tussen een terrastegel en een terrastegel, ook al ziet u dit niet direct. Na een goed en begrijpelijk advies, door één van onze experts, weet u de verschillen en wordt de keus een stuk makkelijker. Laat u dus goed adviseren voordat u zomaar iets bestelt.

Aanleg van sierbestrating hoogeveen 

U kunt er voor kiezen om de sierbestrating aan te schaffen en ook zelf te verwerken. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is dat u de bestrating aanschaft en een stratemaker / hovenier de tegels voor u komt leggen. U hebt er geen omkijken naar en u weet dat het er vakkundig en professioneel in komt te liggen. Wij werken met hoveniers en stratemakers die sierbestrating in Hoogeveen (of in de buurt van) kunnen verzorgen. Op afspraak kunnen zij ook vrijblijvend langskomen.

Openingtijden Timmerman Sierbestrating
Maandag  t/m Vrijdag 08:30 - 17:00uur
Zaterdag 08:30 - 16:00uur