TERUG
  Bestrating en klinkers
  Getrommelde bestrating
  Gebakken bestrating
  Betontegels
  Terrastegels MBI
  Terrastegels Excluton
  Terrastegels Kijlstra
  Natuursteen tegels
  Keramische Tegels


Home sierbestrating hoogeveen

Sierbestrating Hoogeveen kopen?

Bent u op zoek naar sierbestrating in de buurt van Hoogeveen, Timmerman Sierbestrating is het adres voor terrastegels, stapelblokken, split, tuinverlichting etc. Wij leveren diverse soorten en maten bestrating tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Met onze eigen vrachtwagens leveren wij u de bestrating op de afgesproken dag.

Bekijk onze site welke soorten er allemaal te verkrijgen zijn en kom langs voor goed advies!

Assortiment sierbestrating hoogeveen

Wij begrijpen dat u door het grote aanbod aan bestrating hoogeveen soms het verschil niet weet. Dit is begrijpelijk! Wij helpen u graag om het vershcil in kwaliteit en prijs duidelijk te maken. Wij hebben voor elk budget een passende oplossing/aanbieding. Maar er zit wel degelijk verschil tussen een terrastegel en een terrastegel, ook al ziet u dit niet direct. Na een goed en begrijpelijk advies, door 1 van onze experts, weet u de verschillen en wordt de keuze een stuk makkelijker. Laat u dus goed adviseren voordat u zomaar iets besteld.

Aanleg van sierbestrating hoogeveen 

U kunt er voor kiezen om de sierbestrating zelf aan te schaffen en ook zelf te verwerken. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is dat u de bestrating aanschaft en een stratemaker /hovenier de tegels voor u komt leggen. U heeft er zelf geen omkijken naar en u weet dat het er vakkundig en professioneel in komt te liggen. Wij werken met hovenier en stratemakers die sierbestrating in Hoogeveen (of in de buurt van) kunnen verzorgen. Op afspraak kunnen zij ook vrijblijvend langskomen.

Openingtijden Timmerman Sierbestrating
Maandag  t/m Vrijdag 08:30 - 17:00uur
Zaterdag 08:30 - 16:00uur