TERUG
  Bestrating en klinkers
  Getrommelde bestrating
  Gebakken bestrating
  Betontegels
  Terrastegels MBI
  Terrastegels Excluton
  Terrastegels Kijlstra
  Natuursteen tegels
  Keramische Tegels


Home Tuintegels
1 tot 4 van 4 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina
  • Antraciet Tuintegels 60x60

  • Antraciet Tuintegels 60x60
  • Grezzo Tuintegels 60x60

  • Grezzo Tuintegels 60x60
  • Sepia Tuintegels 60x60

  • Sepia Tuintegels 60x60
  • Terra Tuintegels 60x60

  • Terra Tuintegels 60x601 tot 4 van 4 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Aanschaffen van Tuintegels

U heeft bedacht uw tuin aan te pakken en u bent op zoek naar tuintegels. Wij geven u een goed beeld waar u op moet letten bij de aanschaf van uw tuintegels. Timmerman Sierbestrating heeft jaren lang ervaring op het gebied van tegels en kan u dus zeer goed voorlichting, zodat u de juiste keuze zult maken.

U zult begrijpen dat er wel degelijk verschil zit in de prijs / kwaliteit van tuintegels. Dit is ook niet gek, maar wij kunnen ons voorstellen dat u het verschil soms niet ziet. Wij krijgen dan ook rgeelmatig te horen "Waar zit nu het verschil in want ze zien er wel ongeveer hetzelfde uit". Maar na een goed advies wordt het verschil al snel duidelijk.

Verschil in Tuintegels

Een standaard tuintegel van beton heeft een grijze kleur. Dit is de standaard kleur van beton. Daarnaast kan er kleurstof worden toegevoegd, zodat de tegel gekleurd wordt. Een standaard grihjze betontegels is dan ook het gopedkoopst. Maar waar wat maakt het nu het grote verschil ? Het verschil zit hem in de meeste vallen in de nabehandeling. Een betontegels kan worden geborsteld en geïmpregneerd of gecoat. Met het brostelen wordt bedoeld dat de toplaag van de tuintegel beter wordt verdicht en zachter aan voelt. De verdichting zorgt ervoor de er minder vuil en vocht in de tegels kan komen. U zult begrijpen dat waar vocht in de tuintegel komt, hier ook sneller mos en als kan gaan groeien. Daarnaast zijn verdichte tuintegels makkelijk schoon te houden.
Ook is het mogelijk om te kiezen voor een tuintegel die voorzien is van een impregneer of coating. Dit wil zeggen dat de tegel een beschermlaag krijgt, waardoor het indringen van vuil en vocht wordt teruggedrongen. Er mag echter nooit gesproken worden dat een tegels niet groen of vuil kan worden, maar dat u dit wel deels kunt voorkomen met impregneer.