TERUG
  Bestrating en klinkers
  Getrommelde bestrating
  Gebakken bestrating
  Betontegels
  Terrastegels MBI
  Terrastegels Excluton
  Terrastegels Kijlstra
  Natuursteen tegels
  Keramische Tegels


Home Terrastegels beton

Assortiment Terrastegels Beton

Wij hebben een zeer groot assortiment terrastegels van beton. Er zijn zoveel soorten en varianten mogelijk dat wij begrijpen dat u het verschil soms niet ziet. Er zit namelijk veel verschil tussen een goedkopere betonnen terrastegel en een behandelde/duurdere terrastegel van beton. Wij hebben een aantal aspecten op de rij gezet, zodat u zich alvast kunt inlezen.

Terrastegels beton in diverse kleuren

De betonnen tegels zijn in principe in allerlei verschillende soorten kleuren te krijgen. Een normale betontegel is grijs van kleur, maar door de toevoeging van kleurstof kan elke gewenste kleur geproduceerd worden. De verschillende producenten hebben hun eigen stijl en kleurencombinatie geselecteerd. U hoeft dus niet uw eigen tegels samen te stellen.
Houd er echter wel rekening mee dat een terrastegel van beton altijd door weersinvloeden, maar vooral door zonlicht gaat verkleuren. De producenten proberen er alles aan te doen om het kleurbehoud zo lang mogelijk in stand te houden. U zult begrijpen dat ook dit alles te maken heeft met de prijs/kwaliteit verhouding.


 

Leggen van Terrastegels beton

Het grote voordeel van terrastegels van beton is de verwerking ervan. U heeft een goede zandlaag (geel zand) nodig die is verdicht met behulp van een trilmachine. Na het afvlakken en verdichten van de de ondergrond kunnen de tegels in het gele zandbed worden gelegd. Zorg ervoor dat de ondergrond super vlak en strak is,waarmee oneffenheden tussen de tegels worden voorkomen. Afhankelijk van het formaat van de terrastegels beton kunt u ze nakloppen met een rubber hamer of zelfs aftrillen. Informeer goed welk soort en welke maat geschikt zijn om te kunnen aftrillen. Dit verschilt namelijk nogal.
 

Advies Terrastegels beton

Timmerman Sierbestrating heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van betonnen terrastegels. Wij  kunnen u precies het verschil tussen de vele verschillende soorten tegels uitleggen. Met ons kunt u het overleggen en wij denken met u mee (als u dat wilt). Een groot voordeel is ook dat wij zeer aantrekkelijke prijzen hanteren, zodat u nooit teveel betaalt. Mocht u eens lekker ideeën op willen doen, kom dan eens kijken in onze grote showtuin!


U bent van harte welkom!!