TERUG
  Bestrating en klinkers
  Getrommelde bestrating
  Gebakken bestrating
  Betontegels
  Terrastegels MBI
  Terrastegels Excluton
  Terrastegels Kijlstra
    Design Glad
    Nature Top
    Patio Mixed 4cm
    Patio Square
    H2O Excellent Relief
    H20 Glad
    Chique
  Natuursteen tegels
  Keramische Tegels


Home Sierbestrating Terrastegels Kijlstra Nature Top
1 tot 3 van 3 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina
  • Nature Top Black 60x60x5cm

  • Nature Top Black 60x60x5cm
  • Nature Top Grey 60x60x5cm

  • Nature Top Grey 60x60x5cm
  • Nature Top Nero Grey 60x60x5cm

  • Nature Top Nero Grey 60x60x5cm

1 tot 3 van 3 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Nature Top Terrastegels

De Nature Top sierbestrating is voorzien van een klechtechte en gecoate deklaag. Deze nieuwe serie van het merk Kijlstra is in meerde formaten en kleuren te verkrijgen. Deze serie is verkrijgbaar in betonklinkers in 6cm en in 8cm, 20x30 stenen, 60x60 tegels. Naast de standaard grijze betonkleur heeft de fabriek kleurecht zwart materiaal toegevoegd, waardoor de tegels veel beter en langer op kleur blijven.

Nature Top Klinkers

Het grote voordeel van de Nature Top klinkers is de langere levensduur van de kleur. De 'normale' klinker verkleuren toch behoorlijk, terwijl deze nieuwe en klechte klinkers veel mooier blijven. Ze zijn duurzamer. 

Kleurechte Nature Top Tegels

Naast de klinkers heeft Kijlstra ook kleurechte tegels in het formaat 20x30 en 60x60 geproduceerd. Deze tegels zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De Grey, Black en Nero Grey. Deze tegels daarnaast voorzien van een coating, waardoor vuil en vocht veel minder kans hebben om in de tegel te trekken. tevens makkelijk schoon te houden. Om de Nature Top tegels te beschermen zijn ze afgewerkt met een mini facet. Dit wil zeggen dat de aan de randen van de tegels een klein afgerond kantje hebben. Dit om oneffenheden tussen de tegels minder op te laten vallen en tevens als bescherming van de rand.

Kleuren Nature Top: