TERUG
  Bestrating en klinkers
  Getrommelde bestrating
  Gebakken bestrating
  Betontegels
  Terrastegels MBI
  Terrastegels Excluton
    60Plus Bestrating
    Terras-Tegels
    Betontegel 3.0
    Star
    Flamestone
    Rustic Slate
    Plage
    Optimum
    Xtra
    Noviton
    Woodstone
    Fuego
    Kera
    Kera Connect
    Kera plus
    Kera Twice
    60Plus Soft Comfort
    60Plus Soft Finish
  Terrastegels Kijlstra
  Natuursteen tegels
  Keramische Tegels


Home Sierbestrating Terrastegels Excluton 40Plus Bestrating

40 plus bestrating

40 plus bestrating is een hoogwaardig product van het merk Excluton. De bestrating kent twee afwerkingen: de strakke / gladde variant of de tegel met een leisteen motief. De tegels hebben een prachtige uitstraling en maken de tuin onderhoudsvriendelijk.

Waar staat de 40 plus voor? 
De tegels zijn behandeld tegen de uitstoot van witte uitbloei. Witte uitbloei is kalkuitzetting dat in elke betontegel zit. Met de behandeling die deze tegels hebben ondergaan is er een verminderde kans op uitbloei.
De behandeling met de factor x zorgt er tevens voor dat de deklaag van de stenen of tegels nauwelijk meer poreus is. De verdichting zorgt ervoor dat het vuil zich nauwelijks hecht aan de deklaag. Zelfs kouwgom of wijnvlekken worden minder en nauwelijks opgenomen in de deklaag.

Onderhoudsvriendelijk
De toplaag van de tegels / stenen is door de nabehandeling en verdichting minder vuil en vocht opnemend. Minder vocht betekent minder mos en alg aanslag. De beschermende deklaag betekent minder vuil hechting op het oppervlakte. De praktijk leert dat een beschermende laag veel meer plezier geeft.