Rustic SlateWanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige terrastegel voor in uw tuin, dan past deze tegels perfect bij u. Deze tegel heeft een deklaag voorzien van een reliëf. Een reliëf wil zeggen, dat de tegel een golvende structuur heeft, hierdoor krijg je een natuurlijke uitsraling. De tegel is in verschillende maten verkrijgbaar.

Meer informatie over de Rustic slate

Rustic Slate is makkelijk in onderhoud

De rustic slate 5.0 heeft een soft finish deklaag (geborstelde deklaag) en is behandeld met een UV-lak met als belangrijkste eigenschappen: Zeer beperkt risico op kalkuitbleoi, vuil werend en alg werend. 
Door een geborstelde afwerking in combinatie met de UV-lak is deze terrastegel makkelijk in onderhoud. De deklaag is beter verdicht waardoor vuil en alg minder kans krijgen om in de tegel te gaan zitten. Dit blijft er al het ware bovenop liggen. Elke rustic slate tegels is behandeld met een kalkuitbloei remmend middel, waardoor zoveel mogelijk de witte vlekken kan worden voorkomen.

Rustic Slate Zwart is de meest populaire tegel
De kleur zwart is de meest gangbare en populaire tegel in deze serie. Deze is te verkijgen in 3 verschillende maten. De grootste 100x100cm, 70x70cm en de meest gangbare 60x60cm. De rustic slate excluton tegels behouden beter hun kleur door de UV-lak die is toegepast. Een zwarte tegel wordt altijd iets lichter, maar is optimaal beschermd tegen de uv staling. 

Rustic Slate zwart  

Meer informatie over de Rustuic slate serie
Wenst u meer informatie te ontvangen over de mogelijkehden van de rustic slate en de levertijd en bezorging daarvan? Onze medewerkers van de sierbestrating afdeling helpen u graag bij het maken van de juiste en beste keuze. U kunt ook vrijblijvende het contact formulier invullen, zodat wij u van goed advies kunnen voorzien.
 

 1 2 3