TERUG
  Bestrating en klinkers
  Getrommelde bestrating
  Gebakken bestrating
  Betontegels
  Terrastegels MBI
  Terrastegels Excluton
  Terrastegels Kijlstra
  Natuursteen tegels
  Keramische Tegels


Home Ruinerwold

Timmerman Sierbestrating in Ruinerwold

In het prachtige dorp ruinerwold is het bedrijf Timmerman Sierbestrating sinds 1997 gevestigd. Bij toeval kwam het bdrijf terecht op een mooie locatie aan de Dokter Larijweg 48 terecht.

Rijk assortiment sierbestrating in ruinerwold

Niet alleen op de site van timmerman vindt u een rijk assortiment, maar ook op locatie zijn er vele soorten en maten bestrating te bekijken. De trend is nu vooral nog zwart en grijs. "Dat wordt weer omgebogen naar aardetinten, maar ook bruinpaars en antraciet. Dat geeft net iets meer nuance". Een aantal jaren geleden was het vooral Chinees hardsteen dat de klok sloeg. "Het wordt bijna niet meer verkocht want het is ingehaald door de keramische tegels. Die heb je ook voor buiten. Keramische tegels zijn namelijk kleur- en krasvast. Echt een superieur product.


Ruinerwold voorop in de nieuwste trends en innovaties

Nieuw is dat er ook kermaische tegels zijn met een betonnen ondergrond. In plaats van een gestabiliseerd zand, worden de tegels gelegd op een betonnen ondergrond. Het voorkomt problemen met verzakkingen en is dus oook minder afhankelijk van de grondsoort. "Een prachtige ontwikkeling is printen op de tegels. Je kunt nu zelfs een foto op de tegels printen, al is dat nu nog wel redelijk prijzig". 

Timmerman Sierbestrating Ruinerwold levert aan Aannemers & Hoveniers 

Naast particulieren levert Timmerman ook veel aan aannemers, hoveniers en stratemakers. Wij merken dat momenteel de huizenmarkt weer in de lift zit. Er worden weer meer nieuwe huizen opgeleverd en de consument spendeert weer makkelijker geld". Wij merken ook wel dat er mensen zijn die alleen maar steen in de tuin willen. "Maar een mooie tuintekening zal nooit alleen maar uit steen bestaan, planten horen erbij. Als je dan echt geen werk aan de tuin wilt hebben, leg er dan kunstgras in. En ja dat verkopen wij natuurlijk ook. Wij zijn een totaal leverancier voor uw tuinmaterialen.

Ruinerwold Timmerman Sierbestrating