TERUG
  Bestrating en klinkers
  Getrommelde bestrating
  Gebakken bestrating
  Betontegels
  Terrastegels MBI
  Terrastegels Excluton
  Terrastegels Kijlstra
  Natuursteen tegels
  Keramische Tegels


Home laagste prijs garantie voorwaarden

Laagste prijs garantie

Timmerman Sierbestrating staat bekend om zijn scherpe prijzen. Mocht het toch voorkomen, dat u elders dezelfde producten goedkoper vindt, dan horen wij dat graag. Let er op dat u de prijzen vergelijkt inclusief BTW en dat het om dezelfde producten gaat (totaal bedrag).

Om in aanmerking te komen voor de laagste prijs garantie, dient u rekening te houden met de volgende voorwaarden:
Voorwaarden
- De garantie geldt niet voor aanbiedingsproducten
- Het product dient bij de concurrent direct uit voorraad leverbaar te zijn.
- Het prijsverschil moet voor ons controleerbaar zijn.
- Indien er afwijkende leveringsvoorwaarden gelden, dan kunt u geen aanspraak maken op de laagste prijs garantie. In de vergelijking van de prijzen kijken wij namelijk naar de gehele bestelling, dus inclusief transportkosten.
- Producten dienen nieuw (A-keus), compleet en verpakt in originele verpakking te zijn, alvorens in aanmerking te komen voor de laagste prijs garantie.
- De volgende producten komen niet in aanmerking voor de laagste prijsgarantie: producten uit faillissements-, opbod-, uit- en groothandel verkopen, producten uit internetmarktplaatsen, beschadigde producten, show producten, producten van aanbieders uit het buitenland met een niet Nederlandse rechtsvorm, of niet bestemd voor EU.
- Indien de levertijd van de producten niet overeenkomt, dan komt aanspraak op de laagste prijs garantie te vervallen.
- Prijswijzigingen die door de fabrikant voor de gehele markt gelden, zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.
- Stuur uw gekregen (officiële) offerte naar verkoop@timmermansierbestrating.nl en wij nemen uw aanvraag in behandeling.

De laagste prijs garantie geldt niet voor wederverkopers. Alleen de eindgebruiker kan hier aanspraak op maken.
Niet-officiële dealers en aanbieders zonder geregistreerd webshop keurmerk zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.
De prijs van het product bij de concurrent moet een vaste prijs zijn. Dit betekent dat de laagste prijs garantie niet van toepassing is op artikelen die slechts tijdelijk voor een aanbiedingsprijs verkrijgbaar zijn.
Aanbieders die kosten in rekening brengen voor klantenservice zijn uitgesloten van laagste prijs garantie.

Bij vermoeden van misbruik of twijfel over de juistheid van het prijsverschil, is het oordeel van Timmerman Sierbestrating doorslaggevend.